přidat recenzi

Recenze

no to je tedy mazec

Uživatel: JančaPřidáno dne: 08.10.2017Restaurace: U Pavouka
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Viděl někdo někdy v zahraničí, že by k vínu si DOVOLILI JEŠTĚ TAHAT PRACHY ZA VODU K VÍNU? Ne, neviděli ...OKay, jsme u nenažaných Čechů, pak tedy jiný příkald: Viděl někdo někdy v SOLIDNÍM PODNIKU jako je například kavárna, kde se ke kávě AUTOMATICKY podává voda, že by za ,,kohoutovku,, ke kávě účtovali? Ne! Protože je to NORMÁLNÍ, že se voda,OBYČEJNÁ KOHOUTOVKA, pod níž myje obsluha ono nádobí, tak se NEÚČTUJE... Ano, někdo to ALIBOSTICKY nazve kapitalismem, někdo, a většina logicky a lidsky smýšlejících lidí, že je to UBOHOST!!! Kdyby alespoň vždy k tomu vínu i s tou KOHOUTOVKOU dávali účtenku, aby se pak z těch ne-daněných peněz alespoň hezky vracely peníze zpátky do systému potřebným ... A ne za vodu, kteoru účtujou Tohle je fakt sakra trapný pokles! Zlatá Petite France jak bývala! Tohle v SOLIDNÍM podniku se prostě nedělá! Ale tady ano, aby provozovatel vytáhl další prachy jak se dá na provoz třetí,a čtvrté a páté...vinárny...Prostě kohoutovka jede! Tophle není o závosti, ale PRINCIPU viz ke kavárně to jinde taky si nedovolí takovou trapárnu účtovat za trošku vody ...Takto není drahá ani EVIANka! To je jako ta reklama, kdy číšník sumíroval oběd s pivkem a ptal se zákazníka, jestli z okna viděl jet okolo onu loďku, a že když ano, tak mu to připočítal ...! fakt smutný!

Detail recenze

cenovky

Uživatel: AlfonsPřidáno dne: 07.10.2017Restaurace: U Pavouka
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Jsou dosti drazí Sice je dneska i v obdobných vinárnách cena vína vysoká za 0,2 dl vína, ale za 0,25dl vína 39 kc, to je mazec A to, že litr vína ,,s sebou,, je okolo cca 75,- tak PRČ potom za 0,25 dl je 39,-? To je potom za litr vína ,,tam na místě,, skoro 130% rozdíl oproti lahvi vína s sebou CO TO JE ZA BLBOSTI??? Když by tam lidi tolik nechodili, museli by lidi přilákat nižší cenou Kéž se tak stane!

Detail recenze

Oběd

Uživatel: JanaPřidáno dne: 12.08.2017Restaurace: Na Netřebě Mikulovice
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Dnes jsme byli s přítelem na obědě v této restauraci. Prostředí krásné, obsluha milá. Ačkoli nám bylo řečeno, že minutky budou trvat déle, bylo jídlo hned na stole. Tomu nemám co vytknout. Co se ale týká jídla. To byl neuvěřitelný průser. Dala jsem si extra silný hovězí vývar. To, co mi donesli s vývarem z hovězího nemělo vůbec nic společného. Tato polévka hovězí maso nikdy neviděla. Hlavní chod - děs. Nudličky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou s dijonskou hořčicí se fakt, s prominutím, žrát nedaly. V jídle byla červená cibule tvrdá, omáčka hnus, připadala jsem si jako bych jedla jen tu dijonskou hořčici. Dušenou rýži tedy měli dobrou - to ano. Jeli jsme sem na doporučení, ale v životě nikdy si tam jídlo už nedáme. Hodně peněz za málo muziky. Poslední dobou zjišťuji, že jídlo v těchto rádoby moderních restauracích je průser. Každý se snaží dělat vysokou gastronomii, ale nezvládají to. Lepší je se stavit v nějaké ** na pořádný český jídlo za 90,-. Na nic si nehrají a vy odejdete sytí a spokojení.

Detail recenze

Otřes

Uživatel: DobroslavPřidáno dne: 19.05.2017Restaurace: U Dvou zmijí
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Navštívili jsme tuto "restauraci" za účelem posezení a osvěžení v teplém dni. Obsluhu jsem požádal o ledovou kávu a nastal neřešitelný problém. Bylo mi řečeno, že ledová káva není. V létě základní nápoj s limonádami nedostupná záležitost. Výrazy v obličeji obsluhy velmi nepříjemné - jakoby říkající hostům ať neotravují. Každopádně dobrá zkušenost. Děkuji, již nikdy více!!! :-)

Detail recenze

Nejlepší

Uživatel: ZuzanaPřidáno dne: 14.03.2017Restaurace: Che’s café – bar
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Nejlepší bar! Moc příjemná obsluha, hodní číšníci a skvělá atmosféra! Moc doporučuji.

Detail recenze

Už nikdy víc

Uživatel: KarelPřidáno dne: 13.02.2017Restaurace: Mix Grill
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Už nikdy nepřijdeme, jídlo za nic nestojí. Quesadilla tuhá, že jejich úžasným plastovým příborem to prostě neukrojite, naplněna jen napůl a ještě k tomu ohryvana v mikrovlnce, no hnus. Chlápek se třikrát zwpta co chcete a stejně zkazí objednávku. Nudle bez chuti a mastné jak kdyby na to vylili půlku oleje.

Detail recenze

HRŮZA A DĚS

Uživatel: KOVANDAPřidáno dne: 31.01.2017Restaurace: Bushman Bar
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Tak přátelé a kamarádi, byli jsme v Pardubkách na akci, ale nic horšího jsme nezažili. Pivo podmírák, obsluha smradlavá upocená a to si říkal majitel. Na WC bordel a ještě jen jeden pisoár pro 50 lidí. Nikdy vice Standa

Detail recenze

11 piv

Uživatel: Rudolf 54Přidáno dne: 14.11.2016Restaurace: Plzeňka Pardubice
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Bylo nás 5 a natáhli nás o 11 piv. Když jsme je upozornili, tak se ještě urazili. Ceny přemrštěné, jídlo se mi nezdá extra výjimečné jak všechny recenze \"kamarádů\" zní. Ale tento hogo fogo podnik je zřejmě jen pro \"některé\".

Detail recenze

pochvala

Uživatel: HradcoviPřidáno dne: 01.11.2016Restaurace: Restaurace Loď Arnošt
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

DObrý den, měli jsme u vás rodinnou oslavu první neděli v říjnu, byůp nás 40 včetně dětí, vše jste zvládli na jedničku, obsluha, jídlo, moučníky, zelenina, ovoce, vše výborné, vše fungovalo dle domluvy. Můžeme doporučit dalším. Hradcovi Chrudim

Detail recenze

FUJ

Uživatel: MARIAPřidáno dne: 23.10.2016Restaurace: Špica pizza
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
Žádná fotografie

Víte že jídlo zde nabízené se připravuje v bývalém krematoriu?? Docela nechutná představa. Co by tomu řekla asi hygiena??

Detail recenze